Despre Sensica

Real beauty Real bond

După ani de zile în care am văzut panouri publicitare pline de imagini ale “frumuseții”,, photoshopate; după ce am citit nenumărate reclame cu promisiuni care nu sunt susținute în viața reală, la Sensica am decis că nu vrem nimic din toate acestea. Preferăm frumusețea care este reală.

 

Asta nu înseamnă că nu înțelegem cum te simți atunci când reflexia care te privește din oglindă are ceva mai multe riduri decât îți amintești că aveai, pielea de pe coapse nu mai este la fel de tonifiată ca odinioară, iar la o inspecție atentă găsești părul răsărind în locuri în care nu ar trebui. Ne-am prins.

Ideea este că noi credem că produsul este doar începutul. De aceea, ne concentrăm eforturile nu numai pe dezvoltarea de produse care funcționează cu adevărat, ci și pe a fi cu adevărat alături de dumneavoastră.

 

Avem cunoștințe, tehnologie, sfaturi și ponturi utile pentru a ne asigura că obțineți rezultate reale, iar dacă aveți nevoie de o atingere mai personală și de un prieten adevărat în lumea frumuseții… suntem aici pentru a vă oferi o legătură reală. Nu trebuie decât să ne sunați.

Tehnologia noastră

Tehnologia care oferă rezultate
REALE

Aflată de zeci de ani în fruntea domeniului esteticii medicale profesionale, echipa Sensica a pus la dispoziția dumneavoastră tehnologii profesionale, non-invazive, pentru uz personal.

Faceți clic pe numele dispozitivului de mai jos pentru a citi mai multe despre tehnologia noastră inovatoare:

Sensifirm Lipotherm RF™ – reducerea celulitei și remodelarea corpului

Sensilight RPL™ (Reactive Pulsed Light) – epilare definitivă

Sensismooth Adapt2U™ – Curățați. Exfoliați. Faceți-vă pedichiura.

Sensilift DRF™ (Dynamic Radio Frequency) – anti-aging

Sensideep CIS™ (Capsule Infusion System) – serum booste

Echipa Sensica

Alicia Trenchard

Aesthetician

Faceti cunostinta cu
specialistii nostri

Natalie Fisher

Dermatology Nurse Specialist

Elizabeth Madueno

Aesthetician