Tehnologie

Tehnologie de ultimă generație în mâna ta

După ani de zile în fruntea esteticii medicale profesionale, echipa Sensica și-a propus o nouă provocare: să ia tehnologiile avansate, neinvazive, folosite în saloane și clinici, și să le transforme în dispozitive de uz casnic. Acest lucru economisește timp și bani pentru femei, făcând aceste tipuri de tratamente accesibile tuturor.

Fiecare dispozitiv din linia noastră de dispozitive revoluționare de îngrijire a pielii și de înfrumusețare se bazează pe tehnologii brevetate, dovedite clinic, care au fost special adaptate pentru uz personal, pentru a vă oferi tehnici de calitate clinică pentru rezultate de calitate clinică.

Experiența superioară oferită de dispozitivele noastre ergonomice, ușor de utilizat, vă permite să efectuați tratamentele când doriți, unde doriți, obținând în același timp rezultate vizibile, pe termen lung, pe care le veți iubi.

Oamenii noștri de știință și liderii noștri de opinie lucrează în mod constant la noi metodologii pentru tratamente revoluționare pentru față și corp, găsind modalități îmbunătățite de a vă oferi tehnologiile noastre în siguranță, simplu și eficient.

InTrense™

Tehnologia lnTrense™

Sensilift MINI integrează tehnologia unică lnTrense” , profesională și dovedită clinic, pentru a genera o schimbare reală din interior. Tehnologia RF a fost utilizată în clinicile medicilor și în centrele spa timp de mai mulți ani în zeci de mii de tratamente profesionale și s-a dovedit a fi foarte eficientă. Această tehnologie aprobată de FDA concentrează 2 fascicule de joasă putere în profunzimea straturilor dermice pentru a contracta fibrele de colagen și a stimula producția naturală de colagen, care se reduce pe măsură ce îmbătrânim. Tehnologia lnTrense™ permite undelor RF să pătrundă în mai multe straturi ale pielii, crescând producția de colagen dermic pentru o piele mai fină, mai întinsă și vizibil întinerită. Rezultatele sunt atât imediate, cât și de lungă durată.

DRF™

Tehnologia DRF™ (radiofrecvență dinamică)

Revoluționând abordarea tradițională a tratamentelor non-invazive anti-îmbătrânire folosite de profesioniștii din domeniul medical, Sensica a dus tehnologia RF (radiofrecvență) la un alt nivel, cu Dynamic RF™, dovedită clinic. Într-un pas mic, care face o diferență uriașă în ceea ce privește rezultatul final, DRFTM adaugă un element de masaj (Dynamic) la tehnologia RF dovedită. Această combinație puternică maximizează eficiența tratamentului și permite ca mai multe unde RF să ajungă mai uniform în straturile mai profunde ale pielii. Această acțiune dublă stimulează, de asemenea, producția de colagen subdermal și încălzește țesuturile mai profunde, reducând aspectul ridurilor și al liniilor fine pentru a oferi o piele mai fină și mai fermă pe termen lung.

Un element integrant al acestei tehnologii avansate este procesul său de dublă acțiune: “degetele” de masaj se deplasează continuu pe zona de tratament, stimulând circulația și permițând undelor radio emise să pătrundă simultan în mai multe straturi de piele, acoperind volume mai mari de țesut decât alte dispozitive existente în prezent pe piață.

Pe tot parcursul tratamentului, senzori unici monitorizează în permanență starea pielii, ajustând temperatura pentru a asigura o experiență atât personalizată, cât și sigură.

Găsiți tehnologia noastră DRF™ dovedită clinic în dispozitivul nostru de reducere a ridurilor, Senslift.

Lipotherm RF™

Tehnologia Lipotherm RF™ 

Tehnologia dovedită de radiofrecvență (RF), folosită până acum în principal de medici, este împinsă dincolo de capacitățile sale obișnuite și transformată în noul Lipotherm RF™.

Electrozii larg distanțați permit undelor RF să pătrundă mai adânc în țesutul cutanat, până în straturile dermice, unde se găsesc fibrele de colagen. Masajul delicat și continuu pe măsură ce dispozitivul este glisat pe zona de tratament, combinat cu vibrația ușoară a dispozitivului în sine, ajută la intensificarea impactului de căldură profundă al undelor RF, crescând microcirculația, îmbunătățind drenajul limfatic, activând producția de colagen și reducând volumul adipocitelor (celulele adipoase).

Întărind pielea și făcând-o mai elastică, tehnologia Lipotherm RF™ oferă o reducere dramatică a aspectului celulitei, circumferințe corporale reduse și un corp mai ferm.

Găsiți tehnologia noastră Lipotherm RF™, dovedită clinic și aprobată de FDA în dispozitivul nostru de reducere a celulitei și de remodelare corporală, Sensifirm.

RPL™

Tehnologia RPL™ (Reactive Intense Pulsed Light)

Bazat pe principiul științific al fototermolizei selective, RPL™ de la Sensica este următoarea generație a tehnologiei de epilare IPL utilizată în mod obișnuit în clinicile din prezent.

În IPL tradițională, flash-urile de lumină pătrund în straturile pielii și sunt absorbite de pigmentul de melanină din firul de păr, creând un efect termic local în interiorul foliculului care reduce creșterea părului.

Tehnologia noastră RPL™ duce IPL cu un pas mai departe, cu un element “reactiv” care face ca tratamentul să fie mai sigur și mai confortabil. La fiecare flash de lumină, senzori unici reacționează la tonusul și starea pielii dumneavoastră; dacă aceștia detectează că pielea din zona de tratament este prea închisă la culoare sau că contactul dintre dispozitiv și piele a fost rupt, nu se emite niciun flash.

Găsiți tehnologia noastră RPL™, dovedită clinic, în linia noastră de soluții de reducere permanentă a părului, Sensilight.

Adapt 2U™

Tehnologia Adapt 2U™ 

Dispozitivul nostru de tratament multiplu, Sensimatch, este conceput pentru a se adapta perfect la toate curbele unice ale corpului dumneavoastră, datorită tehnologiei noastre revoluționare patentate Adapt2U™.

Alegeți tratamentul – peeling, pedichiură sau masaj – și pur și simplu fixați plăcuța potrivită pe dispozitiv. Tehnologia Adapt2U™ încorporată în tampoane vă asigură că puteți ajunge la fiecare centimetru de piele; fiecare tampon flexibil este umplut cu aer, ceea ce îl face suplu și adaptabil la contururile unice ale suprafeței pielii dumneavoastră. Mișcându-se dinamic și multidimensional, tampoanele vă permit să creați un tratament mai uniform și personalizat, pentru a vă oferi rezultate vizibile.

Găsește tehnologia noastră Adapt2U™, dovedită clinic, în dispozitivul niostru, Sensimatch.

CIS™

Tehnologia CIS™ (Capsuled Infusion System)

În misiunea noastră continuă de a crea noi soluții de îngrijire a pielii, am dezvoltat ceea ce va deveni viitorul îngrijirii pielii faciale: Sistemul de infuzie cu capsule (CIS™). Cu un singur dispozitiv inovator, puteți spori eficiența unei game de tratamente personalizate.

Această tehnologie avansată oferă trei beneficii cheie: creșterea penetrării diferitelor creme și seruri pentru față; optimizarea diverselor tratamente, asigurându-se că toate ingredientele active sunt livrate în mod individualizat pe fața dumneavoastră și nu se pierd pe mână; și protejarea cremelor și serurilor de oxidare, astfel încât să își păstreze eficacitatea pentru mai mult timp.

Tehnologia de microcurenți din CIS™ emite curenți electrici de tensiune extrem de joasă la nivel celular, stimulând colagenul pentru a contribui la îmbunătățirea conturului și tonusului feței și la reducerea ridurilor. Tehnologia de iontoforeză dovedită clinic deplasează apoi produsul în straturile mai profunde ale pielii, acolo unde este cel mai necesar.

Fiți pe fază la lansarea noului nostru dispozitiv de infuzie cu capsule, bazat pe tehnologia CIS™.