Alătură-te revoluției tratamentelor faciale și schimbă-ți viața!

Alătură-te revoluției tratamentelor faciale și schimbă-ți viața!

Aflați cum noile dispozitive excepționale pentru acasă oferă o piele mai întinsă, mai tânără și mai sănătoasă, cu riduri reduse!

De Ivy Phillips

Cu fiecare zi care trece, industria frumuseții vine cu soluții tehnologice din ce în ce mai avansate pentru a combate efectele evidente ale îmbătrânirii. Intrând în spa-ul sau la cosmeticianul dumneavoastră, vedeți tot felul de echipamente menite să ia locul cuțitului chirurgului, oferind în același timp un tratament neinvaziv pentru a scăpa de ani.

Mi-ar plăcea să mă bucur de tehnologia scumpă, dar foarte eficientă, disponibilă la cosmeticianul meu, dar, din păcate, atât angajamentul de timp, cât și cel financiar sunt cam prohibitive. Am fost hotărâtă să nu fiu lăsată pe dinafară și am fost hotărâtă să obțin același efect în confortul propriei mele case și la un preț pe care mi-l pot permite!

Fiind genul de persoană care sunt, am făcut cercetări amănunțite înainte de a mă arunca în achiziționarea propriului meu aparat de fermitate facială acasă. Am creat o foaie de calcul cu toate întrebările pe care le aveam despre acest tip de echipament. Printre acestea se numărau tipul de tehnologie folosită, dimensiunea, portabilitatea, prețul, garanția și alte întrebări pe care le aveam, dar, bineînțeles, am pus (așa cum fac întotdeauna) un mare accent pe recenzii.

Sensilift – Un dispozitiv de ultimă generație pentru utilizare la domiciliu care oferă un tratament medi-cosmetic pentru întărirea pielii feței și reducerea ridurilor cu ajutorul inteligenței artificiale (AI).

Potrivit Sensica, este singurul dispozitiv facial pentru acasă care utilizează tehnologia DRF (Dynamic Radiofrequency). Firește, aveam întrebări despre acest tip de tehnologie și, aprofundând informațiile ample de pe site-ul lor, m-am convins că, așa cum spun ei – “Secretul este în mișcare!”.

Aparatul atractiv, alb, portabil, cu atingeri de bronz, conține terapia unică DRF (Dynamic Radiofrequency), numită și întindere dinamică a pielii prin radiofrecvență. Potrivit Sensica, DRF, propria lor tehnologie brevetată, este mai eficientă decât tehnologia RF statică, (disponibilă în alte dispozitive).

Atunci când este combinat cu măsurarea precisă a temperaturii, furnizată de senzorii de piele din partea superioară a electrozilor, acest dispozitiv este capabil să ofere o întinerire a pielii personalizată, nechirurgicală și neablativă, prin creșterea micronutrienților la nivelul celulelor pentru a încuraja mai bine producția de colagen pe o suprafață mai mare.

 

Vrei să fii primul care se bucură de dispozitivul revoluționar de reducere a ridurilor? Întrebați-ne despre Testul nostru gratuit – Lăsați-ne datele dvs. aici și vă vom suna>>

   

  Așadar, beneficiile combinării acestei tehnologii DRF unice cu masajul facial oferă rezultate uimitoare. Cel mai bun dintre toate… spre deosebire de alte dispozitive portabile care necesită un angajament zilnic, Sensilift necesită NUMAI 5 minute din timpul meu, pe săptămână! În cele ce urmează este un rezumat al unora dintre procesele mele de gândire atunci când am decis să cumpăr acest aparat în locul tuturor celorlalte aparate foarte arătoase disponibile în prezent.

  Este sigur de utilizat?
  Aceasta ar trebui să fie prima întrebare atunci când alegeți orice dispozitiv pe care îl puneți direct pe corp. Senzorii patentați cu dublă siguranță ai dispozitivului analizează în mod constant temperatura pielii, astfel încât nivelul de căldură să fie întotdeauna sigur.

  Este potrivit pentru tipul meu de piele?
  Această tehnologie de ultimă generație cu senzori încorporați oferă un feedback instantaneu al temperaturii exacte a pielii & măsoară cu precizie căldura, permițând un tratament personalizat, pe măsură, maximizând eficiența pentru fiecare utilizator în parte.

  Mă va face să mă simt bine sau va fi trimisă la cimitirul cremelor, tratamentelor și dispozitivelor nefolosite?
  Datorită funcției de masaj a Sensilift, căldura este distribuită uniform, iar senzația este sublimă. Nu pot să o descriu decât ca fiind senzația pe care o ai la un masaj cu pietre calde.

  Cum este prețul raportat la calitatea aparatului?
  Am făcut calculele și pe termen lung se economisesc bani. Aceasta este o investiție unică, nu este nevoie să o cumpărați de mai multe ori ca alte tratamente și poate fi folosită toată viața.

  Este ușor de utilizat?
  Nu este nimic mai rău decât să îți cheltui banii pe un echipament pe care nu îl folosești niciodată pentru că este obositor sau necesită prea mult timp! Poate fi folosit în intimitatea propriei case timp de doar 5 minute pe săptămână! Chiar și programul meu încărcat îmi permite acest lucru. După ce am bifat toate căsuțele din lista mea de cerințe…

  Eram gata să îl încerc!
  Am văzut rezultate imediate după primul tratament! Asta era ceea ce susțineau ei că se va întâmpla, dar trebuie să recunosc că am fost oarecum sceptică! Am fost încântată să mi se dovedească că m-am înșelat. După 8 tratamente, aspectul general al pielii mele s-a îmbunătățit considerabil.

  Am fost exaltată!

  Uituca de mine… Am uitat să fac poze înainte și după, așa că asta este un memento pentru voi toți. **Amintiți-vă să faceți fotografii “înainte și după”!**🤳. După părerea mea, Sensilift, dezvoltat de Sensica, se află în vârful piramidei aparatelor de masaj facial portabile.
  Doar Sensilift are tehnologia DRF și acest lucru a fost o parte importantă în procesul meu de decizie.

  Vrei să fii primul care se bucură de dispozitivul revoluționar de reducere a ridurilor? Întrebați-ne despre proba noastră gratuită – Lăsați-ne datele dvs. aici și vă vom suna>>.