FAQ’s

FAQ's (8)

Sensilift

Tehnologia Dynamic RF™ din Sensilift, dovedită clinic, combină RF (radiofrecvența), dovedită clinic, cu masajul facial avansat. Aceasta funcționează permițând ca mai multe unde RF să ajungă mai adânc și mai uniform prin straturile pielii pentru a încălzi țesuturile care conțin colagen. Această căldură generează colagen nou și remodelează colagenul existent, ceea ce duce la reducerea ridurilor și la îmbunătățirea elasticității pielii.

Cu Sensilift, tehnologia RF depășește capacitățile sale standard, transformându-se în noua tehnologie Dynamic RF™. Acest sistem nou și îmbunătățit de întinerire a pielii se bazează pe tehnologia de radiofrecvență, utilizată în mod obișnuit pentru a reda un aspect mai tineresc, ajutând la restabilirea elasticității pielii și ridicarea pielii. Undele RF pătrund ușor în țesutul pielii, chiar în straturile dermice, unde se află fibrele de colagen. Atunci când aceste fibre de colagen sunt încălzite la temperatura corectă și sigură, ele fac ca pielea să se întindă și să își îmbunătățească elasticitatea, oferindu-vă o îngrijire a pielii de calitate medicală fără a intra vreodată într-o clinică costisitoare.

Spre deosebire de tehnologia RF tipică pentru uz casnic, care este limitată la tratarea unei anumite zone, Dynamic RF™ include o funcție unică de masaj facial care masează ușor și continuu zona tratată. S-a dovedit că această acțiune de masaj permite ca mai multe lungimi de undă RF să pătrundă simultan în diferite straturi de piele. Acest lucru creează un tratament mai intens, mai profund și mai eficient. Sensilift include, de asemenea, senzori specializați care “citesc” în mod constant starea pielii dumneavoastră, ajustând temperatura pentru a asigura un tratament mai personalizat și mai sigur, pentru confortul dumneavoastră și pentru a vă ușura utilizarea dispozitivului. Indiferent dacă folosiți Sensilift pe față, gât, decolteu sau mâini, veți putea vedea și simți cum pielea dumneavoastră devine mai fermă, mai netedă și mai tonifiată, cu fiecare tratament.

Sensilift este conceput pentru reducerea ridurilor și redarea elasticității pielii la nivelul: mâinilor, decolteului, gâtului, picioarelor de cioară, obrajilor, în jurul gurii, bărbiei și maxilarului.”

Da, dispozitivul de reducere a ridurilor Sensilift a fost testat și aprobat de dermatologi și fizicieni pentru a îndeplini standardele de siguranță ale FDA pentru utilizarea la domiciliu. Este important să folosiți dispozitivul numai conform instrucțiunilor din manualul de utilizare.

Sensilift nu trebuie utilizat pe arsuri solare și pete maro închis sau negre, cum ar fi pete hepatice, semne de naștere, în jurul mameloanelor, alunițe sau bășici.

Deloc! De fapt, este exact opusul. Atunci când este utilizat corect, Sensilift creează o senzație de căldură și relaxare pe zona tratată.

Rezultatele pot fi vizibile încă de la primul tratament. Pentru rezultate de lungă durată, tratamentul trebuie repetat conform recomandărilor din protocol (8 tratamente).

Pentru rezultate de lungă durată, utilizați Sensilift o dată pe săptămână, timp de 8 săptămâni, pe fiecare zonă. Tratamentele de întreținere la fiecare 4-8 săptămâni pot ajuta la menținerea rezultatelor pe termen lung. Protocolul de tratament a fost dovedit clinic ca fiind cel mai eficient și eficace mod de utilizare a dispozitivului.

Da, este strict interzisă utilizarea Sensilift fără acel gel. Acesta a fost special conceput pentru a funcționa cu Sensilift. Gelul respectiv îmbunătățește contactul cu pielea dumneavoastră, ceea ce îmbunătățește conductivitatea pielii și livrarea adecvată a energiei Dynamic RF, asigurându-vă atât siguranța, cât și eficacitatea tratamentului.

Da, Sensilift poate fi utilizat pentru toate tipurile de piele.

Da, Sensilift poate fi folosit atât de bărbați, cât și de femei.

În funcție de mărimea, cantitatea și localizarea implanturilor dentare se va determina dacă puteți utiliza Sensilift. Există posibilitatea ca Sensilift să fie potrivit pentru dvs. și vă recomandăm să efectuați un test preliminar pentru a vedea dacă există o sensibilitate suplimentară în zona dinților. De asemenea, vă sugerăm să vă consultați cu medicul dentist.

Da, Sensilift poate fi folosit în acest caz, dacă aceste proceduri au fost efectuate cu cel puțin 3 luni înainte de tratamentul Sensilift.

Da, este exact ceea ce ar trebui să se întâmple. Sensilift are un termostat încorporat pentru a preveni supraîncălzirea. Odată ce atinge temperatura maximă, veți simți cum dispozitivul se răcește și apoi se reîncălzește treptat până la temperatura corectă.

Da, puteți. Dar asigurați-vă doar că pielea dumneavoastră este curată cu cel puțin o oră înainte de tratament. *Mai multe informații găsiți în manualul de utilizare.

Studiile clinice pe care le-am efectuat au indicat că o dată pe săptămână este suficient pentru a obține rezultate vizibile. Nu este nevoie să faceți mai multe tratamente.

Pentru a vă înregistra dispozitivul, accesați pagina noastră de pornire, iar în partea de jos veți vedea “Activare garanție”. După ce ați fost trimis la pagina de activare a garanției, va trebui să introduceți numărul de garanție (se găsește în colțul din dreapta sus din spatele cardului de garanție care a venit împreună cu dispozitivul).

Tubul conține 60 ml de gel și fiecare tub este cântărit înainte de a-l pune în cutie. Poate părea gol pentru că tubul este mai mare decât conținutul său real, asta pentru a ușura răspândirea prin bilele metalice.

Zgomotul ciudat pe care îl auziți este funcția de masaj, există persoane mai sensibile la acest zgomot, dar este perfect normal.

Butonul de pornire este un buton tactil, sensibil, nu trebuie să apăsați prea tare, ci doar să-l atingeți ușor.

La unele dispozitive, această defecțiune poate apărea dacă utilizați un prelungitor, vă rugăm să utilizați dispozitivul fără acesta. Dacă aceasta continuă, vă rugăm să contactați serviciul nostru de asistență pentru clienți.

Sensifirm

Durata tratamentului depinde de mărimea zonei tratate. Cea mai frecventă dimensiune a unei zone de tratament este de 8 cmX15 cm (aproximativ cât o palmă) și ar trebui să dureze aproximativ 10 minute. Așadar, dacă efectuați o zonă de tratament de 2 ori mai mare decât palma dumneavoastră, înmulțiți 2 și 10 pentru a obține timpul de tratament.

Pe lângă beneficiile tratamentului, vibrațiile vă ajută să vă anunțe că dispozitivul funcționează. Dacă nu simțiți nicio vibrație, lumina din față ar trebui să fie portocalie, acest lucru înseamnă că nu aveți suficient contact cu pielea, așa că încercați să apăsați ușor pe zona pe care o tratați sau adăugați mai mult gel.

Dacă simțiți o senzație de usturime, cel mai probabil înseamnă că nu aveți suficient gel pe zona tratată. Mai adăugați doar puțin.

Secretul este temperatura. Pentru a vedea rezultate, vă sugerăm să mențineți temperatura ridicată. Dacă simțiți că temperatura scade, puteți: să micșorați zona de tratament, să creșteți nivelul de energie sau să vă încetiniți mișcările până când temperatura crește din nou.

Odată ce v-ați atins obiectivul, ceea ce va dura cel puțin 8 săptămâni, puteți începe să folosiți dispozitivul o dată sau de două ori pe lună pentru a menține rezultatele muncii dvs. susținute.

Tubul are 3 bile metalice pentru a vă ajuta să aplicați cantitatea potrivită de gel. Un strat subțire și uniform este tot ce aveți nevoie pentru fiecare tratament, asigurați-vă doar că întreaga zonă pe care intenționați să o tratați este acoperită.

Nu vă faceți griji, nu este nevoie să strângeți tubul. Pe măsură ce rostogoliți tubul pe piele, gelul va acoperi zona – nu vă așteptați să vedeți gelul ieșind din tub. Cele 3 bile metalice sunt concepute pentru a aplica cu grijă un strat subțire de gel, suficient pentru tratament; dacă zona nu este acoperită complet, repetați până când este acoperită.

Puteți cumpăra gelul separat de pe site-ul nostru.

În timpul și imediat după tratament, este posibil să simțiți că pielea dumneavoastră se încălzește din cauza energiei termice și poate deveni ușor roșie sau roz. Acest lucru este normal și înseamnă pur și simplu că dispozitivul funcționează. De asemenea, este normal să simțiți o oarecare umflătură după tratament. Atât roșeața, cât și umflătura vor dispărea la scurt timp după finalizarea tratamentului. Dacă în orice moment simțiți durere sau disconfort, trebuie să întrerupeți tratamentul și să lăsați pielea să se răcească. Alte posibile efecte secundare pot fi găsite în manualul de utilizare. Vă rugăm să îl citiți cu atenție înainte de a începe tratamentul.

Acest lucru nu este necesar; vă recomandăm să urmați protocolul de tratament de utilizare a dispozitivului – o dată pe săptămână. Acesta este cel mai eficient mod de a vă optimiza rezultatele.

Sensimatch

Yes! Sensimatch is so effective the results can be seen immediately. Once your treatment is complete your skin will feel silky, smooth and renewed.

Yes. Sensimatch was designed for easy and safe home use. It is equipped with an advanced safety mechanism that automatically stops the device if pressed too hard to ensure your skin will never be harmed.

 

Not at all. When used according to the Instructions for Use, you will just feel a warm sensation in the treated area as the Sensimatch glides across your skin.

Yes. All Sensica products are designed to be safe for long term use when used according to the recommended treatment protocol in the Instructions for Use.

Absolutely. The Sensimatch is designed for both men and women.

It’s simple. Just make sure to turn off and unplug the device and then wipe it clean with a soft, damp cloth.

Each snap-on pad is designed to be used for up to 20 treatments. Once these treatments are complete the pads should be replaced.

To register your device go to our homepage and on the bottom you will see “Warranty Activation”. Once you’ve been sent to the Warranty Activation page you will need to insert information and your warranty number (found on the back upper right corner of the warranty card that came with your device).

We recommend using this pad on your clothes as we cannot guarantee the life of the pad if used directly on the skin.

Sensilight


Tehnologia Sensilight RPL™ (Reactive Pulsed Light) se bazează pe tehnologia IPL (Intense Pulsed Light) dovedită clinic. Diferența constă în faptul că RPL™ dispune de o combinație de senzori unici care monitorizează în mod constant pielea dumneavoastră pentru a vă asigura confortul și siguranța. În cazul în care senzorii detectează că pielea din zona de tratament este prea închisă la culoare sau că s-a rupt contactul dintre dispozitiv și piele, nu va fi emis niciun flash.

Spre deosebire de tehnologia cu laser, care poate fi dureroasă, RPL™ nu este dureroasă. Funcționează prin emiterea mai multor lungimi de undă care acoperă o suprafață mare, în timp ce laserele emit doar un singur fascicul de lumină pură pentru a localiza o zonă foarte mică.

Da, Sensilight este potrivit pentru orice sex, dar vă rugăm să rețineți că părul masculin are tendința de a fi mai gros, în special pe piept și pe față, astfel încât pot fi necesare mai multe ședințe de tratament înainte de a se vedea rezultatele. Sensilight poate fi folosit și pentru barbă, perciuni și mustăți, dar nu poate fi folosit deasupra liniei obrajilor, pe ureche sau în interiorul nasului.

Nu este nevoie să faceți nimic special, dar nu uitați să începeți tratamentul pe o piele curată și bărbierită și să nu vă epilați sau să vă bronzați cu câteva săptămâni înainte de primul tratament sau între tratamente.

Tratamentele sunt mai eficiente pe tipurile de păr mai închise la culoare, deoarece acestea conțin mai multă melanină. Melanina este pigmentul care dă culoarea părului și a pielii, iar melanina este cea care absoarbe lumina tratamentului. Deoarece părul negru și șaten închis au cea mai multă melanină, acestea răspund cel mai bine, dar tratamentul poate funcționa și pe alte nuanțe și culori de păr.

Nu este necesar să faceți tratamentul mai mult decât este indicat. Protocolul de tratament Sensilight a fost conceput pentru a asigura cele mai sigure și eficiente rezultate. Vă rugăm să consultați protocolul de tratament recomandat în manualul de utilizare înainte de a începe primul tratament.

Nu, deloc. Atunci când este utilizat corect, Sensilight creează doar o senzație de căldură pe zona tratată.

Pot fi necesare până la 3-4 tratamente înainte de a se vedea rezultatele. Pe măsură ce parcurgeți întregul protocol de tratament, părul va cădea în mod natural și treptat. Cât de repede se va întâmpla acest lucru va varia de la un utilizator la altul, în funcție de factori precum vârsta, culoarea părului și stadiul de creștere a părului în timpul căruia se efectuează tratamentul.

Nu trebuie să folosiți Sensilight direct pe pielea tatuată, alunițe, pistrui sau semne de frumusețe. În timpul tratamentului, acoperiți pur și simplu aceste zone cu bandă chirurgicală albă sau cu o cârpă albă pentru a vă asigura că nu sunt expuse la flash-urile dispozitivului. Pentru o listă completă a avertismentelor de siguranță, vă rugăm să citiți manualul de utilizare.

Siguranța dvs. este de cea mai mare importanță pentru noi și, pentru a ne menține utilizatorii în siguranță, vă sfătuim ca persoanele cărora li se aplică oricare dintre următoarele să NU utilizeze Sensilight: dacă sunteți gravidă sau alăptați; dacă aveți cancer de piele, epilepsie, diabet sever sau decompensat, leziuni ale pielii/herpes sau psoriazis. *Vezi manualul de utilizare pentru mai multe informații.

Este posibil să utilizați dispozitivul pe o cicatrice care nu este ieșită în relief. Îi instruim pe utilizatori să efectueze un test preliminar pe cea mai mică setare de energie pentru a vedea dacă există vreo reacție sau sensibilitate pe zona pe care vor s-o trateze.

Sensilight (toate dispozitivele) poate fi folosit numai de la pomeți în jos și nu poate fi folosit în nas, peste buze sau pe/în urechi.

Pentru îndepărtarea părului între tratamente se recomandă doar bărbieritul, deoarece foliculul pilos de sub piele trebuie să rămână, astfel încât tratamentul să fie eficient.

Pentru siguranța dumneavoastră, nu vă recomandăm să folosiți Sensilight pe orice zonă genitală.

Pentru a vă înregistra dispozitivul, accesați pagina noastră de pornire, iar în partea de jos veți vedea “Activare garanție”. După ce ați fost trimis la pagina de activare a garanției, va trebui să introduceți numărul de garanție (se găsește în colțul din dreapta sus din spate al cardului de garanție care a venit împreună cu dispozitivul).

Sensilight PRO

Tehnologia Sensilight RPL™ (Reactive Pulsed Light) se bazează pe tehnologia IPL (Intense Pulsed Light), dovedită clinic. Diferența constă în faptul că RPL™ dispune de o combinație de senzori unici care monitorizează în mod constant pielea dumneavoastră pentru a vă asigura confortul și siguranța. În cazul în care senzorii detectează că pielea din zona de tratament este prea închisă la culoare sau că s-a rupt contactul dintre dispozitiv și piele, nu va fi emis niciun flash.

Spre deosebire de tehnologia cu laser, care poate fi dureroasă, RPL™ nu este dureroasă. Funcționează prin emiterea mai multor lungimi de undă care acoperă o suprafață mare, în timp ce laserele emit doar un singur fascicul de lumină pură pentru a localiza o zonă foarte mică.

Da, Sensilight este potrivit pentru orice sex, dar vă rugăm să rețineți că părul masculin are tendința de a fi mai gros, în special pe piept și pe față, astfel încât pot fi necesare mai multe ședințe de tratament înainte de a se vedea rezultatele. Sensilight poate fi folosit și pentru barbă, perciuni și mustăți, dar nu poate fi folosit deasupra liniei obrajilor, pe ureche sau în interiorul nasului.

Nu este nevoie să faceți nimic special, dar nu uitați să începeți tratamentul pe o piele curată și bărbierită și să nu vă epilați sau să vă bronzați cu câteva săptămâni înainte de primul tratament sau între tratamente.

Tratamentele sunt mai eficiente pe tipurile de păr mai închise la culoare, deoarece acestea conțin mai multă melanină. Melanina este pigmentul care dă culoarea părului și a pielii, iar melanina este cea care absoarbe lumina tratamentului. Deoarece părul negru și șaten închis au cea mai multă melanină, acestea răspund cel mai bine, dar tratamentul poate funcționa și pe alte nuanțe și culori de păr.

Nu este necesar să faceți tratamentul mai mult decât este indicat. Protocolul de tratament Sensilight a fost conceput pentru a asigura cele mai sigure, eficiente și eficace rezultate. Vă rugăm să consultați protocolul de tratament recomandat în instrucțiunile de utilizare înainte de a începe primul tratament.

Nu, deloc. Atunci când este utilizat corect, Sensilight creează doar o senzație de căldură pe zona tratată.

Pot fi necesare până la 3-4 tratamente înainte de a se vedea rezultatele. Pe măsură ce parcurgeți întregul protocol de tratament, părul va cădea în mod natural și treptat. Cât de repede se va întâmpla acest lucru va varia de la un utilizator la altul, în funcție de factori precum vârsta, culoarea părului și stadiul de creștere a părului în timpul căruia se efectuează tratamentul.

Nu trebuie să folosiți Sensilight direct pe pielea tatuată, alunițe, pistrui sau semne de frumusețe. În timpul tratamentului, acoperiți pur și simplu aceste zone cu bandă chirurgicală albă sau cu o cârpă albă pentru a vă asigura că nu sunt expuse la flash-urile dispozitivului. Pentru o listă completă a avertismentelor de siguranță, vă rugăm să citiți manualul de utilizare.

Siguranța dvs. este de cea mai mare importanță pentru noi și, pentru a ne menține utilizatorii în siguranță, vă sfătuim ca persoanele cărora li se aplică oricare dintre următoarele să NU utilizeze Sensilight: dacă sunteți gravidă sau alăptați; dacă aveți cancer de piele, epilepsie, diabet sever sau decompensat, leziuni ale pielii/herpes sau psoriazis. *Vezi Instrucțiuni de utilizare pentru mai multe informații.

Este posibil să se utilizeze dispozitivul pe o astfel de cicatrice. Îi instruim pe utilizatori să efectueze un test preliminar pe cea mai mică setare de energie pentru a vedea dacă există vreo reacție sau sensibilitate pe zonă.

Pentru a vă înregistra dispozitivul, accesați pagina noastră de pornire, iar în partea de jos veți vedea “Activare garanție”. După ce ați fost trimis la pagina de activare a garanției, va trebui să introduceți informații și numărul de garanție (se găsește în colțul din dreapta sus din spate al cardului de garanție care a venit împreună cu dispozitivul).

Sensilight (toate dispozitivele) poate fi folosit numai de la pomeți în jos și nu poate fi folosit în nas, peste buze sau pe/în urechi.

Numai bărbieritul este recomandat pentru îndepărtarea părului între tratamente, deoarece foliculul de păr de sub piele trebuie să rămână, astfel încât tratamentul să fie eficient..

Pot folosi Sensilight pe gPentru siguranța dvs., nu recomandăm folosirea Sensilight pe nicio zonă genitală.

Pentru a vă înregistra dispozitivul, accesați pagina noastră de pornire, iar în partea de jos veți vedea “Activare garanție”. După ce ați fost trimis la pagina de activare a garanției, va trebui să introduceți informații și numărul de garanție (se găsește în colțul din dreapta sus din spate al cardului de garanție care a venit împreună cu dispozitivul).

Sensilight Pro poate emite 600 de flash-uri înainte de a fi necesară reîncărcarea.

Sensilight Pro are 2 moduri de tratament: puls și alunecare. În modul puls, apăsați o dată butonul de declanșare pentru a elibera un singur flash de lumină, treceți la următorul punct și repetați. Dacă țineți apăsat continuu butonul de declanșare timp de trei sclipiri consecutive, modul glisare se va seta automat, eliberând sclipiri continue fără a fi nevoie să atingeți butonul de declanșare. Modul de alunecare va fi dezactivat automat atunci când dispozitivul nu este în contact corespunzător cu pielea sau dacă tonusul pielii nu este potrivit pentru tratament.

Sensilight Pro are un buton de recomandare a energiei care selectează nivelul de energie recomandat în funcție de tonul pielii. Când apăsați acest buton, veți vedea lumina parcurgând toate numerele, eliberați un flash pe zona de tratament, acum veți vedea nivelul de energie recomandat pentru acea zonă.
*Nota: Nivelul de energie recomandat nu se va reseta automat atunci când se schimbă nuanța pielii sau zona de tratament. Vă rugăm să nu uitați să testați tonusul pielii în fiecare zonă de tratament.

Sensilight Pro este un dispozitiv fără fir, ca atare trebuie să îl încărcați înainte de prima utilizare și ori de câte ori nivelul bateriei este scăzut.

IPL și RPL reprezintă energie luminoasă pulsată și generează căldură. Zgomotul pe care îl auziți este sistemul de răcire al dispozitivului care activează un ventilator.

Sensilight Mini / Sensilight Yang

Tehnologia Sensilight RPL™ (Reactive Pulsed Light) se bazează pe tehnologia clinic dovedită IPL (Intense Pulsed Light). Diferența constă în faptul că RPL™ include o combinație de senzori unici care monitorizează constant pielea pentru a asigura confortul și siguranța ta. Dacă senzorii detectează că pielea în zona de tratament este prea închisă la culoare sau că contactul între dispozitiv și piele a fost întrerupt, nu va emite niciun impuls luminescent.

Spre deosebire de tehnologia cu laser, care poate fi dureroasă, RPL™ este lipsită de durere. Funcționează prin emiterea a multiple lungimi de undă care acoperă o suprafață extinsă, în timp ce laserele emit doar un fascicul de lumină pură pentru a viza o zonă foarte mică.

Da, Sensilight este potrivit pentru orice gen, dar vă rugăm să rețineți că firele de păr la bărbați au tendința de a fi mai groase, în special pe piept și pe față, așa că pot fi necesare mai multe sesiuni de tratament înainte de a observa rezultate. Sensilight poate fi folosit și pentru bărbile, favoriți și mustăți, dar nu poate fi utilizat deasupra liniei obrazului, pe urechi sau în interiorul nasului.

Nu este nevoie să faci ceva special, dar amintește-ți să începi tratamentul pe o piele curată și rasă, fără epilare cu ceară sau expunere la soare cu câteva săptămâni înainte de primul tratament sau între tratamente.

Tratamentul ecel mai eficient pe părul mai închis la culoare, deoarece conține mai multă melanină. Melanina este pigmentul care conferă culoarea părului și pielii, tototdată melanina este cea care absoarbe lumina tratamentului. Părul negru și brun închis conține cea mai mare cantitate de melanină, reacționând cel mai bine la tratament, dar acesta poate funcționa și pe alte nuanțe și culori ale părului.

Nu este nevoie să efectuați tratamentul mai des decât este indicat. Protocolul de tratament Sensilight a fost conceput pentru a asigura cele mai sigure și eficiente rezultate. Vă rugăm să consultați protocolul de tratament recomandat manualul de utilizare înainte de a începe primul tratament.

Deloc. Atunci când este folosit corect, Sensilight produce doar o senzație plăcută de căldură în zona tratată.

 
 
 

Poate dura până la 3-4 tratamente înainte de a observa rezultate. Pe măsură ce parcurgi întregul protocol de tratament, părul va cădea în mod natural și treptat. Momentul în care acest lucru se întâmplă va varia între utilizatori, în funcție de factori precum vârsta, culoarea părului și stadiul de creștere al părului în care se efectuează tratamentul.

Nu ar trebui să folosiți Sensilight direct pe pielea tatuată, pe alunițe, pecingini sau semne de frumusețe. În timpul tratamentului, acoperiți pur și simplu aceste zone cu bandă chirurgicală albă sau cu un material alb pentru a vă asigura că nu sunt expuse la impulsurile dispozitivului. Pentru o listă completă a avertismentelor, vă rugăm să consulțați manual de utilizare.

Siguranța ta este de o importanță deosebită pentru noi, și pentru a ne asigura că utilizatorii noștri sunt în siguranță, recomandăm ca persoanele cărora li se aplică oricare dintre următoarele să NU utilizeze Sensilight: dacă ești gravidă sau alăptezi; dacă ai cancer de piele, epilepsie, diabet sever sau decompensat, piele deteriorată/herpes sau psoriazis. *Vezi Instrucțiunile de Utilizare pentru mai multe informații.

Este posibil să folosești dispozitivul peste o cicatrice care nu este ieșită în relief. Instruim utilizatorii să efectueze un test preliminar la cea mai mică setare de energie pentru a vedea dacă există vreo reacție sau sensibilitate în zona respectivă.

To register your device go to our homepage and on the bottom, you will see “Warranty Activation”. Once you’ve been sent to the Warranty Activation page you will need to insert information and your warranty number (found on the back upper right corner of the warranty card that came with your device).

Toate dispozitivele Sensilight pot fi folosite doar de la nivelul pomeților în jos și nu pot fi utilizate în nas, peste buze sau pe / în urechi.

Doar bărbieritul este recomandat pentru îndepărtarea părului între tratamente, deoarece foliculul de păr trebuie să rămână sub piele, stfel încât tratamentul să fie eficient.

Pentru siguranța ta, nu recomandăm utilizarea Sensilight în orice zonă genitală.

To register your device go to our homepage and on the bottom, you will see “Warranty Activation”. Once you’ve been sent to the Warranty Activation page you will need to insert information and your warranty number (found on the back upper right corner of the warranty card that came with your device).

Sensilift Mini

Da, cu Sensilift MINI veți vedea rezultate încă de la primul tratament. De mulți ani, utilizarea tehnologiei RF s-a impus ca o tehnologie de mare succes în domeniul esteticii medicale.

Sensilift a fost conceput pentru a reduce ridurile și a reda elasticitatea pielii în zone precum laba gâștei, maxilarul, obrajii, în jurul gurii (nu peste buze), pliurile nasolabiale/ pliurile zâmbetului, bărbia, fruntea și zona decolteului.

Tehnologia Intrense ™ utilizează radiofrecvența electromagnetică (RF) pentru a ajunge la toate straturile pielii în profunzime, stimulând producția de colagen.

Da, Sensilift MINI a fost testat și aprobat de dermatologi și medici pentru a îndeplini standardele de siguranță ale FDA. Este important să urmați instrucțiunile indicate în manualul de utilizare.

Nu. Absolut deloc. Sensilift MINI produce o senzație relaxantă de căldură pe zona tratată. Este întotdeauna important să aplicați gelul de bază pe zona de tratament.

În timpul tratamentului cu Sensilift MINI, este normal să experimentați senzații de căldură generate de energia RF™ și unele nuanțe ușor roșii sau roz pe piele, în timpul și imediat după tratament.

Primele rezultate sunt vizibile deja după primul tratament. Pentru rezultate durabile, protocolul de tratament trebuie finalizat și repetat conform recomandărilor din manualul de utilizare.

Îmbătrânirea este un proces continuu pe care nu-l putem schimba, de aceea recomandăm și tratamentul de întreținere. Vă veți bucura să știți că aveți îmbunătățiri suplimentare chiar și 1-2 luni după finalizarea protocolului, deoarece producția de colagen este un proces de lungă durată.

Da, atât femeile, cât și bărbații pot folosi Sensilift MINI. Cu toate acestea, bărbații trebuie să radă părul din zona pe care intenționează să o trateze înainte de a începe un tratament.

Pentru a tonifia pielea în mod durabil, protocolul de tratament recomandat este de 5 minute, o dată pe săptămână, pentru o perioadă de 8-10 săptămâni, pe fiecare zonă. Pentru întreținere, trebuie să repetați tratamentul la fiecare 4 săptămâni pe fiecare zonă.

Nu este daunător să folosiți dispozitivul mai mult decât este recomandat, dar nu este necesar. Este mai important să fiți consecvent și să-l utilizați în fiecare săptămână; încercarea de a face mai mult poate deveni o povară care, în cele din urmă, poate duce la un protocol incomplet și rezultate nesatisfăcătoare.

Butonul ON/OFF este foarte sensibil, atingeți-l ușor și va funcționa așa cum vă așteptați.

În timpul tratamentului, este normal să simțiți căldura venind și plecând, deoarece Sensilift MINI este dotat cu senzori de siguranță care monitorizează temperatura pe întreaga durată a tratamentului și vor opri furnizarea de energie RF (căldură) pentru a vă menține în siguranță. Acesta este motivul pentru care, din când în când, se va opri încălzirea pentru doar câteva secunde și va începe să se încălzească din nou după aceea.

Tubul conține 60 ml de gel și fiecare tub este cântărit înainte de a fi plasat în cutia sa. Poate părea gol pentru că tubul este mai mare decât conținutul său real, acest lucru pentru a ușura distribuirea prin bilele metalice.

Nu, cleștii mobili sunt o patentă unică a Sensilift DRFTM; în acest dispozitiv, cleștii sunt statici. Nu vă faceți griji, acest aspect nu va afecta rezultatele.

Efectuarea tratamentului conform instrucțiunilor enumerate în manualul de utilizare este foarte importantă. Încercați să fiți atenți dacă efectuați tratamentele exact așa cum este indicat sau apelați echipa noastră de experți. De asemenea, răspunsul poate diferi între indivizi și depinde atât de factorii de mediu, cât și de cei biologici. Tratamentele suplimentare ar putea fi necesare pentru unii oameni, în timp ce alții vor vedea rezultate imediat.

Puteți folosi produsele cosmetice de zi cu zi în timpul utilizării Sensilift MINI. Cu toate acestea, dacă v-ați injectat toxină botulinică (Botox) în zona de tratament sau v-ați injectat materiale chimice sau orice materiale de umplere în ultimele 3 luni, nu utilizați dispozitivul Sensilift MINI.

Sensilift MINI este potrivit pentru orice tip de piele, atâta timp cât aceasta este sănătoasă și intactă. Dacă suferiți de cancer de piele, de orice boală de piele activă (cum ar fi herpes, erupții cutanate etc.) sau dacă aveți alunițe, bășici și orice alte leziuni ale pielii în zona care urmează să fie tratată, Sensilift MINI nu va fi potrivit pentru dumneavoastră.

NOTĂ: Vă rugăm să consultați manualul de utilizare pentru lista completă de contraindicații, avertismente și precauții și, în caz de îndoială, consultați medicul dumneavoastră.

Da, puteți folosi machiaj imediat după finalizarea tratamentului Sensilift MINI.

Protocolul de tratament recomandat este o dată pe săptămână, timp de 8 săptămâni, și este bine să respectați regimul de tratament. Cu toate acestea, dacă ratați un tratament nu trebuie să vă faceți griji. Efectuați tratamentul imediat ce este posibil și continuați cu următoarele tratamente la o săptămână după tratamentul finalizat.

Efectuați tratamentul cu Sensilift MINI pe o piele curată și uscată, fără creme pe ea. Folosiți doar Gelul de bază în timpul tratamentului. După tratamentul cu Sensilift MINI puteți aplica cremele anti-îmbătrânire de rutină. Diferența dintre Sensilift și Sensilift mini.

Ambele dispozitive sunt operate prin radiofrecvență, dar Sensilift folosește o tehnologie mai avansată care include o funcție de masaj care permite radiofrecvenței să acopere un volum mai mare de țesut, prin două degete în mișcare, oferind un masaj plăcut și îmbunătățind microcirculația – de aceea o numim radiofrecvență “dinamică”.

Sensilift MINI utilizează aceeași energie RF și este static, este mai compact și mai ușor, ceea ce face ca utilizarea sa să fie mai confortabilă.

Pentru a porni dispozitivul, unii utilizatori aplică o forță excesivă asupra butonului, iar dispozitivul nu se pornește și, prin urmare, presupun că acesta are o defecțiune.

Soluția constă în atingerea ușoară a butonului, fără a apăsa cu forță pe acesta.

Sensismooth

Da, Sensismooth este atât de eficient încât rezultatele pot fi văzute imediat. După ce tratamentul este finalizat, pielea dumneavoastră se va simți mătăsoasă, netedă și reînnoită.

Nu este suficient să ai produse bune de îngrijire a pielii. Pentru ca produsele tale să fie cât mai eficiente, trebuie să îți pregătești pielea pentru a le absorbi. Tratamentul de curățare Sensismooth vă ajuta ca cremele, uleiurile de zi cu zi să pătrundă mai adânc în piele.

  1. Curățați-vă pielea cu Sensismooth
  2. Tonicul este un pas opțional, dar dacă aveți un toner care vă place, trebuie neapărat să-l folosiți.
  3. Serul de vitamina C. Ajută la inversarea multor daune pe care le primim de la soare și de la poluare.
  4. Este timpul să hidratați! Folosiți o cremă hidratantă cu SPF pentru a vă ajuta să vă hidratați pielea în timp ce o protejați împotriva razelor solare.

Fiecare tratament durează doar trei minute pe zi.

Da, Sensismooth a fost conceput pentru o utilizare ușoară și sigură la domiciliu. Este echipat cu un mecanism de siguranță avansat care

Nu, deloc. Atunci când este utilizat conform instrucțiunilor din manualul de utilizare, veți simți doar o senzație de căldură în zona tratată, pe măsură ce Sensismooth alunecă pe piele.

Da, toate produsele Sensica sunt concepute pentru a fi sigure pe termen lung atunci când sunt utilizate conform protocolului de tratament recomandat în manualul de utilizare.

Absolutely. The Sensismooth is designed for both men and women.

Este simplu. Pur și simplu ștergeți-l cu o cârpă moale și umedă.


Tampoanele detașabile pentru pedichiură și exfoliere sunt concepute pentru a fi utilizate pentru până la 20 de tratamente, iar capul periei poate dura mai mult de trei luni pentru un utilizator ocazional, atâta timp cât se menține o curățare regulată pentru a păstra integritatea periei.

Pentru a vă înregistra dispozitivul, accesați pagina noastră de pornire, iar în partea de jos veți vedea “Activare garanție”. După ce ați fost trimis la pagina de activare a garanției, va trebui să introduceți informații și numărul de garanție (se găsește în colțul din dreapta sus din spate al cardului de garanție care a venit împreună cu dispozitivul).

Da, îl puteți folosi în fiecare zi. “Cu o utilizare adecvată, peria este suficient de delicată pentru a fi folosită de două ori pe zi”.